Waar

Gewoon bij mij thuis op de bank (of op die van jou)! Geen formeel gedoe of therapeutische settings! Liever op een andere locatie? Geen probleem, kies maar uit waar jij je ’t lekkerste voelt!

Wie niet houdt van klassieke opstellingen, kan er ook voor kiezen om de sessie al wandelend te doen in de rust van de Scheldeoevers!

Intakegesprek

Intakegesprek gratis? Ik hoor het graag, maar in de praktijk mondt het vaak gewoon uit in een consultatie en betaal je de volle pot! Jouw intakegesprek doen we dan ook gewoon over de telefoon en je betaalt er niets voor! Je beslist daarna zelf of en hoe we verder gaan. Nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem, dan bellen we gewoon nog eens opnieuw!

Werkwijze

Jij praat, Ik luister! Dat is uiteraard het belangrijkste uitganspunt! Gaandeweg probeer ik me af te stemmen op jouw specifieke noden met behulp van verschillende technieken. Ook met een ‘hulpverlener’ moet ’t klikken. Tenslotte betaal je er voor! Klikt het niet, dan laat ik je de volle vrijheid er te allen tijde mee te stoppen. Geen opdringerig gedoe! En jij hoeft je helemaal niet lastig of schuldig te voelen.

 

Hoeveel sessies je nodig hebt, valt helaas onmogelijk te zeggen. Dat hangt af van persoon tot persoon en van geval tot geval. Sommigen hebben aan een paar uurtjes reeds meer dan voldoende, anderen hebben iets meer tijd nodig. Alles op jouw ritme!

 

Lees hier wat je van zo'n coachingsessie mag verwachten.

 

 

Tarief

Voor velen is de standaardtijd van 50 minuten te kort. Daarom werk ik met sessies van 1u10' aan 49€ (verplaatsingen niet inbegrepen).

Je verliest echter nooit tijd! Wordt om welke reden ook, een sessie vroeger afgerond dan houdt je je resterende tijd gewoon voor een volgende keer.